PodoXpert:

podotherapie met persoonlijke aandacht!

podoEffectief en cliëntgericht! Zo kunnen we onze jarenlange samenwerking met Care Orthopedie wel noemen. Door onze krachten te bundelen krijgen mensen met voet- en bewegingsklachten altijd de best mogelijke, persoonlijke zorg.

Wat is podotherapie?

In de podotherapie worden mensen behandeld die - op een zeer breed gebied - voetklachten hebben en/of klachten aan hun bewegingsapparaat als gevolg van een afwijkende voetfunctie. Hebt u dus problemen met bv. sporten, achillespees- of hielklachten, pijnlijke voeten, enkels, knieën, heup of rug …? Loop er NIET mee door, er is heel vaak iets aan te doen! Kijk op www.podoxpert.nl voor een overzicht van alle mogelijke klachten.

Zonder verwijskaart naar de podotherapeut!

Een afspraak maken met een podotherapeut kan altijd zonder doorverwijzing. Hebt u dus een specifieke klacht of een vraag waarvan u misschien nog denkt dat het geen afspraak waard is? Bel ons gerust met uw vraag op 030 - 687 07 08 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spreekuur

Op woensdagochtend zijn wij bij Care Orthopedie. Wilt u een afspraak maken voor deze locatie dan kunt u ons bereiken op ons eigen tel.nr. 030-6870708.