Medische Pedicure

Medisch Pedicure

heidi

Sinds augustus 2018 hebben wij een specialisme “Medisch Pedicure” toegevoegd op de hoofdlocatie in Houten.
Op vrijdag verzorgt medisch pedicure Heidi Uijtdewilligen het spreekuur.

Tijdens de eerste behandeling worden de voeten in kaart gebracht door een anamnese (gerichte vragen met betrekking tot de problematiek) en een totale voetinspectie. Hierna zal de behandeling starten.
Onder de behandeling valt: nagels knippen, nagelomgeving reinigen, het verwijderen van eelt, het verwijderen van likdoorns, behandeling van ingroeiende teennagels, schimmelnagels frezen/afvlakken en de voeten voorzien van een verzorgende crème. Daarnaast kunt u een advies verwachten betreffende de voetverzorging.
Buiten de basisbehandeling om, kunnen er ook teenortheses gemaakt worden en bij ingroeiende teennagels kunnen ernagelbeugels of acryl-/gelnagels geplaatst worden.
Vanaf medio maart 2019 wordt de behandeling “schimmelnagel laseren” aangeboden. Uiteraard gelden hier ander tarieven voor.

De unieke samenwerking tussen medisch pedicure en orthopedische schoentechnicus is een verrijking en voor beide specialismen.
Waar de medisch pedicure gevolgen van voet en/of schoenproblemen behandeld is de schoentechnicus vooral bezig voet en/of schoen problemen op te lossen. Gezamenlijk klanten zien, meedenken met elkaar en een beleid bepalen, is hetgeen dat Care Orthopedie kan bieden.
De samenwerking zorgt ervoor dat de klant een volledige behandeling en advies kan verwachten. Hiermee bereiken wij wat wij willen, een totaaloplossing en niet alleen gevolg bestrijding.

Kosten voor een medische pedicure behandeling zijn 36,50 euro. Deze afspraak duurt de eerste keer 60 minuten, vervolg afspraken duren ongeveer 45 minuten.

Heeft u interesse in een afspraak met onze medisch pedicure?
U kunt contact opnemen via 030-2658624 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.