4

Medewerkers

MARCO OKHUYSEN (EIGENAAR)

MARCO OKHUYSEN (EIGENAAR)

Vanaf mijn vijftiende jaar ben ik werkzaam in de orthopedische schoentechniek, na bij twee bedrijven veel ervaring te hebben opgedaan ben ik 2005 voor mijzelf gestart. Vanuit mijn oogpunt kon het beter en mooier , zo heeft de cosmetiek van het product voor mij een “belangrijke” functie en vanuit dat punt ben ik het bedrijf gaan opbouwen. We hebben een werkmethode ontwikkeld die daar bij aansluit, zowel qua benadering van klanten als de productie en routing in het bedrijf. Het resulteert in een functioneel en cosmetisch mooier product welke aansluit bij de wens van de klant. Prachtig zijn de reacties en brieven die wij mogen ontvangen, en heerlijk is het gevoelt dat wij “echt” doen waar ons hart ligt, wij zijn op goede weg.

ANOUK VAN BUUREN

ANOUK VAN BUUREN

Hallo, ik ben Anouk, sinds 2009 werkzaam bij Care. Van een klein bedrijf waar ik als enige de gehele administratie deed, zijn we inmiddels zo gegroeid dat we met 4 collega’s het kantoor bemannen.

Nu werk ik meer achter de schermen en ligt de financiële administratie in mijn handen, maar ook op organisatorische vlak zoals het voldoen aan de erkenningsregeling, personeelszaken e.d. ligt een deel bij mij.

Met een bedrijf wat constant groeit en met veranderde contracten met zorgverzekeraars zijn we altijd in beweging om ons mooie product te blijven maken!

ED HENNEVELT

ED HENNEVELT

Ik ben Ed Hennevelt, medewerker schoentechniek. Sinds 2 jaar werk ik in de orthopedische schoenenwereld, vind het een mooie job waar je veel mooie en goede reacties krijgt van de mensen die een mooi eindproduct krijgen. Ik ben hier zonder ervaring ingestapt maar bevalt mij prima!

JEROEN JANSEN

JEROEN JANSEN

Toen ik nog een klein jongentje was merkte iemand al op dat ik veel naar schoenen keek.
Jaren later ben ik min of meer de orthopedische schoentechniek ingerold. Na een jaar of 10 bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt te hebben als Marco en Allard heb ik de overstap gemaakt naar Care Orthopedie. Inmiddels een aantal jaren verder nog steeds met veel plezier werkzaam waar ze dezelfde visie hebben, goed en vooral ook mooie schoenen!


LIESBETH RANSDORP-STORK

LIESBETH RANSDORP-STORK

In april 2012 kreeg ik het aanbod om als administratief/financiëel medewerkster bij Care Orthopedie te komen werken.

Nadat ik ruim 14 jaar bij een ander bedrijf had gewerkt en ik toch wel heel graag iets anders wilde vond ik dit een geweldige uitdaging.

Het product dat geleverd wordt is prachtig, de klanten die ik regelmatig aan de telefoon krijg zijn meer dan tevreden met hun nieuwe schoenen.

De sfeer in het bedrijf is erg goed, iets wat zeker bijdraagt om een mooi product af te kunnen leveren.

Het proces van het maken van orthopedische schoenen is mij niet helemaal vreemd want ik ben de moeder van de eigenaar en daar ben ik heel trots op.


ROY RANSDORP

ROY RANSDORP

In het dagelijks leven ben ik brandweerman. Door mijn rooster is het mogelijk dat ik bijna iedere vrijdag bij Care Orthopedie werk. Ik houd mij vooral bezig met het maken van leesten en vind dat erg leuk om te doen. Ik heb vernomen dat de klanten buitengewoon tevreden zijn en dat verbaasd mij eigenlijk niet. Dat klinkt misschien arrogant maar zo bedoel ik dat zeker niet. Het is namelijk een logisch gevolg van een groep hardwerkende collega`s die met veel passie en toewijding tot zulke mooie resultaten komen. Ik ben er trots op dat ik met dit team mag samenwerken.

ROELOF VEENSTRA

ROELOF VEENSTRA

In 2013 ben ik bij Care Orthopedie begonnen als leerling Orthopedische schoentechniek. Toen heb ik de kans gekregen om de opleiding(en) tot Voorzieningmaker en Leestenmaker te gaan doen. Deze heb ik beide succesvol afgerond. Na een paar jaar wou ik weer verder leren. Het leek me wel leuk om schachten te gaan maken. Toen Anja en Marco samen een stikkerij zijn begonnen zag ik een kans om bij hun in dienst te gaan. Toen ik de aanbieding kreeg om dat te gaan doen heb ik geen moment getwijfeld, en heb ik die kans met beide handen aangepakt. Sinds juli 2018 ben ik dan ook werkzaam bij Anick Stikatellier, en dit doe ik met heel veel plezier. Ik ben weer een mooie ambacht aan het leren, en dat bij een bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van mooie schoenen.

STEPHAN WONINK

STEPHAN WONINK

In 2013 ben ik bij team Care komen werken. Als maatnemer heb ik direct contact met de klanten, het mooiste vind ik als de klanten trots zijn met hun schoenen, daar haal ik voldoening uit. Naast het klantcontact ben ik ook in de productie actief met het maken van leesten. Mooie schoenen maken die ook lekker lopen is mijn doel.

RICHARD BEUNDER

RICHARD BEUNDER

Na 4 jaar werkzaam geweest te zijn als fijnmechanicus in de metaalsector heb ik in 1999 de stap gezet om Orthopedisch schoentechnicus te worden. Mijn enthousiasme voor het vak vind ik in het luisteren naar de problematiek waar de cliënt mee te maken heeft en dan samen met de cliënt en specialist naar een goede schoentechnische oplossing te zoeken, waarbij de cosmetiek niet uit het oog verloren wordt. Kortom, zoeken naar uitdagingen en Orthopedische schoenen maken wat zoveel mogelijk de confectie benaderd is mijn doel.

ANJA EVERLING

ANJA EVERLING

Via vakantiewerk ben ik ooit terecht gekomen bij Vesters Schoenen, daar ontdekte ik al snel een groeiende interesse in orthopedie. Via dit bedrijf ging ik vervolgens één dag in de week een opleiding tot schoenmaker volgen bij VAS. Na een verhuizing ging ik kortstondig in een winkel werken maar de belangstelling voor het maken van schoenen kwam al snel weer bovendrijven toen ik besloot te solliciteren bij Durea Schoenen. Daar werd ik aangenomen en zo maakte ik steeds een nieuwe stap op het gebied van het maken van schoenen.

Ik wilde mezelf blijven ontwikkelen en zo kwam ik terecht bij Smolders Stikkerij. Daar werkten we samen met Care Orthopedie en vier jaar geleden begon ik één dag in de week ook bij hun te werken. Dat leidde in 2017 samen met Marco tot de oprichting van Anick Stikatelier. De werkzaamheden zijn sindsdien dusdanig uitgebreid dat Roelof inmiddels Anick is komen versterken. Met z’n tweeën zijn we verantwoordelijk voor het maken van de patronen en al het stikwerk binnen Care Orthopedie.

Met z’n allen werken aan een zo mooi mogelijk eindresultaat waardoor klanten met een glimlach de deur weer uitgaan, daar doen we het voor!

DENNIS SWARTJES

DENNIS SWARTJES

Vanuit een financieel-administratieve achtergrond bij een aantal grote bedrijven ben ik in het relatief kleine team van Care terecht gekomen. Ik hou me vooral bezig met de facturatie en het contact met zorgverzekeraars en klanten. Ik ben dan ook vaak het eerste aanspreekpunt als het gaat om het maken van afspraken of het verschaffen van informatie. Bij Care denken we niet in beperkingen maar in mogelijkheden en dat past uitstekend bij mij. De prachtige resultaten van wat begint als de wens van een klant naar wie wordt geluisterd en met wie wordt meegedacht verrassen me nog iedere dag.

DENNIS TOMASSEN

DENNIS TOMASSEN

Ik ben Dennis Tomassen, ik heb op het vmbo de richting administratie gedaan maar dit bleek niet echt iets voor mij te zijn. Eigenlijk werk ik liever met mijn handen, na enig speurwerk heb ik besloten de opleiding orthopedisch schoenmaker te willen volgen. Hiervoor had ik een stage adres nodig en deze vond ik bij Care Orthopedie, in juni 2015 ben ik hier gestart als leerling. Ik vind het een prachtig vak en hoop nog veel te leren bij Care. Het is mooi een goede bijdrage te leveren aan een mooi eindproduct.

Raphaël Brugman

Raphaël Brugman

Nadat ik al veel interesse in schoenen had ben ik in het jaar 2010 begonnen met het vak orthopedisch schoenmaker. Met de gedachte om mooie en unieke schoenen te maken. Na 6 jaar bij een ander bedrijf te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En die heb ik gevonden bij Care Orthopedie. Een leuke en bedreven groep mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben namelijk mooie en functionele schoenen maken.

Jolanda van Brink

Jolanda van Brink

Mijn naam is Jolanda van Brink en sinds enkele jaren trouwe klant bij Care Orthopedie. In september 2016 werd mij een baan aangeboden en door de persoonlijke aandacht, professionaliteit en hun passie voor het vak werd ik meteen enthousiast. Sinds november 2016 beman ik samen met Liesbeth de balie en voer ik daarnaast verschillende administratieve taken uit.

Ik voel me bij Care als een vis in het water omdat ik het fijn vind om mijn eigen ervaringen over te brengen op anderen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Het eindresultaat verrast mij elke keer weer.

Ik ben blij dat ik een onderdeel van dit leuke team mag zijn.


Frank Roseboom

Frank Roseboom

Hallo ik ben Frank Roseboom en sinds mei 2018 werkzaam bij Care Vanaf mijn 16e ben ik actief in de orthopedische schoenenbranche. De eerste 10 jaar van mijn carrière heb ik gewerkt in een orthopedische werkplaats waar ik veel technische ervaring heb opgedaan in het schoenmakersvak . Daarna ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest als orthopedisch schoentechnicus en heb ik schoenen aangemeten in verschillende revalidatiecentra in Nederland. Na weer toe te zijn aan een nieuwe uitdaging ben ik bij Care aan de slag gegaan en vind ik het ontzettend leuk om me nu vooral te richten op het maken van mooie orthopedische schoenen. Ik merkte al gauw dan mensen meer dan tevreden de deur uit lopen met hun nieuwe stappers en dat geeft mij weer veel energie om gave schoenen te maken.

Dus hopelijk tot gauw en daag me maar uit met ideeën over hoe je wil dat je nieuwe schoenen eruit komen te zien.

Sam Okhuysen

Sam Okhuysen

Hallo! Mijn naam is Sam Okhuysen en ik werk sinds juni 2018 bij Care. Ik werk hier elke week op de woensdag en vrijdag. Ik help in mijn vrije tijd na school dus twee keer per week bij Care. Ik werk vooral omdat ik het leuk vind maar ook om alvast wat werkervaring te krijgen.

En op deze manier krijg ik bijvoorbeeld al een beetje mee hoe het in zo’n bedrijf eraan toegaat. Ik vind het leuk om soms te helpen in de productie en sinds kort ben ik bezig met het maken van filmpjes van het bedrijf en de productie om de klanten wat meer inzicht te geven in wat we doen bij Care.

Heidi (Medisch pedicure)

Heidi (Medisch pedicure)

Na 12 jaar als werkcoach gewerkt te hebben en daarmee mensen te hebben begeleid naar werk of zelfs t roer qua werk om heb laten gooien, heb ik zelf ‘t roer volledig omgegooid en heb me laten omscholen in medisch pedicure. Sinds 6 jaar ben ik nu werkzaam als medisch pedicure en behandel voornamelijk mensen met dementie en verstandelijke/ lichamelijke beperking. Aangezien ik ‘t leuk vind een uitdaging te hebben en orthopedische voeten dat vaak ook zijn, ben ik sinds juli 2018 gaan werken voor Care. Super leuk en de sfeer is geweldig! Ik hoop ook u binnenkort een keer te zien!

Loetje

Loetje

Ik ben Loetje en hou sinds kort Team Care gezelschap, u zult mij regelmatig voorbij zien komen. Vaak lig ik lekker te slapen op kantoor en soms ben ik even naar buiten met 1 van mijn collega’s. Ik ben nog maar een pup van het ras Kooiker, langzaam aan zullen jullie mij zien groeien. Ik hoop u binnenkort tegen te komen in Houten….. Waf

2