5

Een frisse blik

frisse blikIn januari 2005 opende ik de deur van een klein pand aan de Antonius Mattheauslaan in Utrecht. Een stap in het diepe, maar met een duidelijke visie en daar geloofde ik in. Want het kon beter, maar vooral ook modieuzer!  Na ruim 13 jaar elders te hebben gewerkt, wist ik dat er meer mogelijkheden waren om de  klant nog beter van dienst te zijn.

“Uw wens is ons uitgangspunt”

Door deze wens naast de functionele eisen te zetten, krijg je een beter beeld van de cliënt. Gezamenlijk naar de juiste oplossing zoeken leidt tot een beter en fraaier resultaat.

“Cosmetiek heeft een functie”

Hiervan was ik me reeds jaren bewust en inmiddels weten wij, als Care Orthopedie, dat we gelijk hebben. Een schoen die óók cosmetisch acceptabel is, wordt meer gedragen dan een schoen die alléén technisch functioneel is. Deze verdwijnen veelvuldig in de kast.

Inmiddels hebben wij, als Care Orthopedie, bijzonder fraaie resultaten geboekt. Een jong en innovatief team dat passie en betrokkenheid uitstraalt en voortdurend klaar staat voor de cliënt. We zijn gegroeid als bedrijf, niet alleen in omvang, maar vooral óók op het terrein van de ontwikkeling van voorzieningen en de persoonlijke benadering.

Onze enquête onder onze cliënten geeft een goed beeld van wat wij betekenen voor onze cliënten. En daar zijn we best een beetje trots op.

Als bedrijf ontwikkelen wij door en zijn we voortdurend op zoek om nog beter aan uw wensen, hoe speciaal deze ook mogen zijn, te kunnen voldoen. Ik durf inmiddels te stellen dat Care Orthopedie daarin een unieke positie inneemt.

Marco Okhuysen

frisse blik

1