3

Locaties

Houten

Houten

In onze hoofdvestiging in Houten staan wij dagelijks voor u klaar. Tevens vindt in Houten het grootste gedeelte van onze productie plaats.

Op afspraak kunt u hier terecht voor het aanmeten van al onze voorzieningen, een vrijblijvend advies en voor uw reparatiewerkzaamheden.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Care Orthopedie
Pelmolen 2
3994 XZ Houten

T: 030-2658624
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Reade Amsterdam

Reade Amsterdam

Als gevolg van de huidige zorg-wijzigingen hebben wij moeten besluiten per 1 april 2016 te stoppen met het spreekuur op onze locatie in Zaandam. Daarnaast is de reistijd ten opzichte van deze relatief kleine locatie helaas niet meer rendabel.

In Reade Amsterdam, locatie dr. Jan van Breemenstraat 2, zijn wij wekelijks aanwezig. Samen met een nauw betrokken revalidatiearts draaien wij het spreekuur “SJOEZ” op donderdag en op vrijdag draaien wij zelfstandig spreekuur.

Reade biedt en ontwikkelt hoogwaardige, specialistische revalidatiegeneeskunde en reumatologie. Behandelingen in Reade zijn niet gebaseerd op de beperkingen van de cliënt, maar juist op de mogelijkheden, de individuele behoeften en wensen van de cliënt.

Wilt u zich aanmelden voor het SJOEZ spreekuur in Reade, neem dan contact op met de poli revalidatie in het Reade Instituut. Geef duidelijk aan dat u zich aanmeldt voor het SJOEZ spreekuur.

Bent u al bekend bij ons of wilt graag zonder toevoeging van een revalidatie-arts terecht in Amsterdam dan kan u via het centrale nummer in Utrecht een afspraak maken. 030-2658624

Jan van Breemenstraat 2
1056 AB Amsterdam
T: 020-5896589
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Almere

Almere

In Almere werken wij nauw samen Podotherapie Almere, door de specialismen te bundelen zijn wij daar een sterk centrum. Ook de pedicure, huidtherapie en verkoop van leuke en verantwoorde kinderschoenen maken het geheel compleet.

Ieder woensdag zijn wij actief op deze locatie.

Om een afspraak te maken op onze locatie in Almere kunt u bellen.

Podotherapie Almere
Kerkstraat 74
1354 AC Almere Haven
T: 030-2658624


Hilversum

Hilversum

In Hilversum werken wij in het “Van Schijndel Schoenen & Voeten” centrum nauw samen met verschillende disciplines, door de specialismen te bundelen zijn wij daar een sterk centrum.

Podotherapie, medisch pedicure, pedicure en voetreflex zijn allen naast ons aanwezig in dit centrum. Daarbij is van Schijndel een gespecialiseerde schoenenzaak met een ruim assortiment.

Ieder woensdag zijn wij actief op deze locatie.Om een afspraak te maken op onze locatie in Hilversum kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer.

Van Schijdel Schoenen & Voeten
Schoutenstraat 14
1211 BM Hilversum
T: 030-2658624

1