4

Team Care

 

Eigenaar

 • Marco Okhuysen
 • Marco Okhuysen

  Vanaf mijn vijftiende jaar ben ik werkzaam in de orthopedische schoentechniek, na bij twee bedrijven veel ervaring te hebben opgedaan ben ik 2005 voor mijzelf gestart. Vanuit mijn oogpunt kon het beter en mooier , zo heeft de cosmetiek van het product voor mij een “belangrijke” functie en vanuit dat punt ben ik het bedrijf gaan opbouwen. We hebben een werkmethode ontwikkeld die daar bij aansluit, zowel qua benadering van klanten als de productie en routing in het bedrijf. Het resulteert in een functioneel en cosmetisch mooier product welke aansluit bij de wens van de klant. Prachtig zijn de reacties en brieven die wij mogen ontvangen, en heerlijk is het gevoelt dat wij “echt” doen waar ons hart ligt, wij zijn op goede weg.

 

Kantoormedewerkers

 • Anouk van Buuren
 • Liesbeth Ransdorp-Stork
 • Sam Okhuysen
 • Jolanda van Brink
 • Kelly van Angelen
 • Pascal
 • Anouk van Buuren

  Hallo, ik ben Anouk, sinds 2009 werkzaam bij Care. Van een klein bedrijf waar ik als enige de gehele administratie deed, zijn we inmiddels zo gegroeid dat we met 4 collega’s het kantoor bemannen.

  Nu werk ik meer achter de schermen en ligt de financiële administratie in mijn handen, maar ook op organisatorische vlak zoals het voldoen aan de erkenningsregeling, personeelszaken e.d. ligt een deel bij mij.

  Met een bedrijf wat constant groeit en met veranderde contracten met zorgverzekeraars zijn we altijd in beweging om ons mooie product te blijven maken!
 • Liesbeth Ransdorp-Stork

  In april 2012 kreeg ik het aanbod om als administratief/financiëel medewerkster bij Care Orthopedie te komen werken.

  Nadat ik ruim 14 jaar bij een ander bedrijf had gewerkt en ik toch wel heel graag iets anders wilde vond ik dit een geweldige uitdaging.

  Het product dat geleverd wordt is prachtig, de klanten die ik regelmatig aan de telefoon krijg zijn meer dan tevreden met hun nieuwe schoenen.

  De sfeer in het bedrijf is erg goed, iets wat zeker bijdraagt om een mooi product af te kunnen leveren.

  Het proces van het maken van orthopedische schoenen is mij niet helemaal vreemd want ik ben de moeder van de eigenaar en daar ben ik heel trots op.

 • Sam Okhuysen

  Ik ben Sam Okhuysen en ben in vaste dienst bij Care Orthopedie sinds september 2020. Ik volg de deeltijd studie Ondernemerschap & Retail management in Den Bosch. Ik ben werkzaam op de maandag dinsdag en woensdag op het kantoor. Op donderdag heb ik elke week mijn school. Ik leer veel over het bedrijfsleven en over het managen van een onderneming wat ik erg interessant vind.
 • Jolanda van Brink

  Mijn naam is Jolanda van Brink en sinds enkele jaren trouwe klant bij Care Orthopedie. In september 2016 werd mij een baan aangeboden en door de persoonlijke aandacht, professionaliteit en hun passie voor het vak werd ik meteen enthousiast. Sinds november 2016 beman ik samen met Liesbeth de balie en voer ik daarnaast verschillende administratieve taken uit.

  Ik voel me bij Care als een vis in het water omdat ik het fijn vind om mijn eigen ervaringen over te brengen op anderen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Het eindresultaat verrast mij elke keer weer.

  Ik ben blij dat ik een onderdeel van dit leuke team mag zijn.

 • Kelly van Angelen

  Mijn naam is Kelly en ben sinds juni 2019 werkzaam bij Care Orthopedie.Op de maandag en woensdag beman ik de balie en op donderdag houd ik mij bezig met overige administratieve werkzaamheden, zoals het contactonderhoud met de zorgverzekeraars.
  Na 5 jaar gewerkt te hebben bij een andere organisatie, vond ik bij Care een nieuwe uitdaging.Bij mijn vorige bedrijf ben ik 2 jaar werkzaam geweest als receptioniste en 3 jaar als financieel medewerker. Ik merkte toch dat ik het stukje klantcontact miste.Nu werd mij de mogelijkheid geboden om beide te kunnen combineren.
  Ik ben blij onderdeel te mogen zijn van team Care!
 • Pascal

  Mijn naam is Pascal de Bruin, in dienst sinds 1 februari 2020.
  Ben bij het op zoek naar een nieuwe passende functie bij Care Orthopedie terecht gekomen waar ik mij thuis voel wegens niet alleen de werkzaamheden, maar ook het fijne team, waarbij iedereen klaar staat voor elkaar ongeacht functie, leeftijd of dienstjaren.
  Ik ben verantwoordelijk voor de planning en logistiek, Mijn werkplek is op het kantoor van Care Orthopedie.
  Mede neem ik daarom ook zo nu en dan de telefoon op en heb daarbij onze (nieuwe) klanten aan de lijn, wat mijn functie nog wat afwissellender en interessanter maakt.

 

Maatnemers

 • Stephan Wonink
 • Richard Beunder
 • Remko
 • Stephan Wonink

  In 2013 ben ik bij team Care komen werken. Als maatnemer heb ik direct contact met de klanten, het mooiste vind ik als de klanten trots zijn met hun schoenen, daar haal ik voldoening uit. Naast het klantcontact ben ik ook in de productie actief met het maken van leesten. Mooie schoenen maken die ook lekker lopen is mijn doel.
 • Richard Beunder

  Na 4 jaar werkzaam geweest te zijn als fijnmechanicus in de metaalsector heb ik in 1999 de stap gezet om Orthopedisch schoentechnicus te worden. Mijn enthousiasme voor het vak vind ik in het luisteren naar de problematiek waar de cliënt mee te maken heeft en dan samen met de cliënt en specialist naar een goede schoentechnische oplossing te zoeken, waarbij de cosmetiek niet uit het oog verloren wordt. Kortom, zoeken naar uitdagingen en Orthopedische schoenen maken wat zoveel mogelijk de confectie benaderd is mijn doel.
 • Remko

  Hallo mijn naam is Remko en ik werk sinds April 2020 in Houten bij team Care Orthopedie.

  Na mijn Mavo ben ik begonnen met werken bij een orthopedisch schoenen bedrijf in Amersfoort. Dat is de basis van mijn leerweg om orthopedisch schoenmaker te worden. Verder ben ik werkzaam geweest bij meerdere orthopedische bedrijven groot en klein, al lerend en werkend heb ik me diploma behaald in 2016.

  Nu als maatnemer bij Care werk ik met tevredenheid, om er samen met het team iets moois van te maken waar ik trots op kan zijn en de klant tevreden mee is! Mezelf blijven verbeteren en klanten met aandacht en respect te behandelen vind ik belangrijk.

 

Productiemedewerkers

 • Jeroen Jansen
 • Roy Ransdorp
 • Raphaël Brugman
 • Dennis Tomassen
 • Saskia van Assen
 • Ab
 • Jesse
 • Jeroen Jansen

  Toen ik nog een klein jongentje was merkte iemand al op dat ik veel naar schoenen keek. Jaren later ben ik min of meer de orthopedische schoentechniek ingerold. Na een jaar of 10 bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt te hebben als Marco en Allard heb ik de overstap gemaakt naar Care Orthopedie. Inmiddels een aantal jaren verder nog steeds met veel plezier werkzaam waar ze dezelfde visie hebben, goed en vooral ook mooie schoenen!
 • Roy Ransdorp

  In het dagelijks leven ben ik brandweerman. Door mijn rooster is het mogelijk dat ik bijna iedere vrijdag bij Care Orthopedie werk. Ik houd mij vooral bezig met het maken van leesten en vind dat erg leuk om te doen. Ik heb vernomen dat de klanten buitengewoon tevreden zijn en dat verbaasd mij eigenlijk niet. Dat klinkt misschien arrogant maar zo bedoel ik dat zeker niet. Het is namelijk een logisch gevolg van een groep hardwerkende collega`s die met veel passie en toewijding tot zulke mooie resultaten komen. Ik ben er trots op dat ik met dit team mag samenwerken.
 • Raphaël Brugman

  Nadat ik al veel interesse in schoenen had ben ik in het jaar 2010 begonnen met het vak orthopedisch schoenmaker. Met de gedachte om mooie en unieke schoenen te maken. Na 6 jaar bij een ander bedrijf te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En die heb ik gevonden bij Care Orthopedie. Een leuke en bedreven groep mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben namelijk mooie en functionele schoenen maken.
 • Dennis Tomassen

  Ik ben Dennis Tomassen, ik heb op het vmbo de richting administratie gedaan maar dit bleek niet echt iets voor mij te zijn. Eigenlijk werk ik liever met mijn handen, na enig speurwerk heb ik besloten de opleiding orthopedisch schoenmaker te willen volgen. Hiervoor had ik een stage adres nodig en deze vond ik bij Care Orthopedie, in juni 2015 ben ik hier gestart als leerling. Ik vind het een prachtig vak en hoop nog veel te leren bij Care. Het is mooi een goede bijdrage te leveren aan een mooi eindproduct.
 • Saskia van Assen

  Ik ben Saskia en sinds 1 september 2019 werkzaam bij Care als designer/productie. De afgelopen 13 jaar ben ik werkzaam geweest als designer confectie schoenen voor heren, dames en kinderen. Ik heb dit met enorm veel plezier en passie mogen doen maar toch bleef het aan me knagen dat er een grote groep mensen is die het moeilijk heeft om mooie, modieuze schoenen te vinden door diverse orthopedische problemen. In mijn optiek zou het veel modieuzer kunnen zijn.

  Via het online sociaal netwerk LinkedIn kwam ik een bericht van Care Orthopedie tegen en ik was gelijk geïntrigeerd. Heb de website bekeken en werd meteen enthousiast. Dit bedrijf snapt het!

  “Bij Care denken we niet in beperkingen maar in mogelijkheden” zoals mijn collega Dennis Tomassen zegt, en zo denk ik er ook over. Ik vind het geweldig dat ik de kans gekregen heb om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij dit fantastische bedrijf en ik weet dat ik door mijn ervaring een extra toevoeging kan zijn op model keuze en kleur/materiaal combinaties. Ik hoop dan ook snel iets voor u te kunnen betekenen.
 • Ab

  Hallo, ik ben Ab Hagemans 55 jaar en sinds 1982 actief als schoenmaker. Na 20 jaar als schoenhersteller te hebben gewerkt vond ik het in 2002 tijd om in de orthopedie mijn kennis te vergroten.
  Dat doe ik nu alweer 18 jaar.
  Ik dacht dát ik alles wel had gezien wat er mogelijk is in het vervaardigen van orthopedische schoenen.
  Maar....!
  Afgelopen jaar heb ik de overstap gemaakt naar Care orthopedie en dit is zeker wel van een higher level.
  Hier wordt echt alles uit de kast gehaald om er ook iets moois van te maken. Mijn werkzaamheden bestaan uit: reparatie werkzaamheden, onderwerken maken en voorzieningen maken aan confectie schoenen (ovac).
  De ovac's maken doe ik al bijna 20 jaar en heb al meer dan 10.000 paren aangepast, ik vind het steeds weer een uitdaging om het zo te maken dat je er bijna niets van ziet, of het nu om een simpele verhoging gaat ( beenlengte verschil) of een complexe aanpassing.

  Ik vond het best wel een dingetje om na zoveel jaren bij dezelfde werkgever de overstap te gaan maken naar Care, maar heb er zeker geen spijt van. Stuk voor stuk werken hier vakmensen die passie hebben en liefde voor het vak. Erg leuk om hier een onderdeel van te zijn, leuke en vooral gezellige collega's met vakkennis die er alles aan doen om een mooi product af te leveren. Ben van plan om hier tot aan mijn pensioen werkzaam te zijn. Tot ziens in Houten!
 • Jesse

  

Anick Stikatelier

 • Anja Everling
 • Anja Everling

  Via vakantiewerk ben ik ooit terecht gekomen bij Vesters Schoenen, daar ontdekte ik al snel een groeiende interesse in orthopedie. Via dit bedrijf ging ik vervolgens één dag in de week een opleiding tot schoenmaker volgen bij VAS. Na een verhuizing ging ik kortstondig in een winkel werken maar de belangstelling voor het maken van schoenen kwam al snel weer bovendrijven toen ik besloot te solliciteren bij Durea Schoenen. Daar werd ik aangenomen en zo maakte ik steeds een nieuwe stap op het gebied van het maken van schoenen.

  Ik wilde mezelf blijven ontwikkelen en zo kwam ik terecht bij Smolders Stikkerij. Daar werkten we samen met Care Orthopedie en vier jaar geleden begon ik één dag in de week ook bij hun te werken. Dat leidde in 2017 samen met Marco tot de oprichting van Anick Stikatelier. De werkzaamheden zijn sindsdien dusdanig uitgebreid dat Roelof inmiddels Anick is komen versterken. Met z’n tweeën zijn we verantwoordelijk voor het maken van de patronen en al het stikwerk binnen Care Orthopedie.

  Met z’n allen werken aan een zo mooi mogelijk eindresultaat waardoor klanten met een glimlach de deur weer uitgaan, daar doen we het voor!

 

 

2